Giresun'da okul müdürleri bilgilendiriliyor

TAKİP ET

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Muhakkiklik görevleri iş ve işlemleri konusunda Merkez İlçe okul ve kurum müdürlerine yönelik hizmet içi eğitim kursu düzenlendi.

29 Ocak- 2Şubat 2024 tarihleri arasında Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen hizmet içi eğitim kursunda, Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişi Erkan Şentürk tarafından müdürlere, Muhakkiklik görevlerine iş ve işlemelerin yürütülmesi ve dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda önemli bilgilendirmeler yapılıyor.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, hizmet içi eğitim kursuna dair değerlendirmesinde; “Müdürlük olarak düzenlediğimiz hizmet içi eğitim kursları ve bilgilendirme toplantılarıyla, Bakanlığımızca yapılan mevzuat değişikliklerini, uygulamada en çok karşılaşılan sorunlar ile dikkat edilmesi gereken hususları okul müdürlerimize birebir anlatarak uygulamada birliktelik ve uyum sağlamayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Giresun Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü