Giresun'da kadınlara KADES anlatıldı

TAKİP ET

Giresun İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personelleri Giresun'un merkez ve ilçelerinde yürüttükleri eğitim ve bilgilendirme faliyetlerine devam ediyor.

Bu kapsamda Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personelleri tarafından Espiye İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan Soğukpınar beldesindeki 59 kadına “Tek Tuşla Şiddetin Karşısında Kadınların Yanındayız” mottosuyla Kadın Destek Uygulaması (KADES) bilinçlendirme faaliyeti ve 51 erkeğe “5 Milyon Erkeğe Farkındalık Eğitim” faaliyeti gerçekleştirildi.

Yine Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personelleri tarafından 30 Ocak 2024 tarihinde Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesindeki Duroğlu beldesi pazarında bulunan 49 kadına Kadın Destek Uygulaması (KADES) bilinçlendirme faaliyeti ve 42 erkek vatandaşa “5 Milyon Erkeğe Farkındalık Eğitim” faaliyeti gerçekleştirildi.

Giresun Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği KADES Kadın Destek Uygulaması Espiye Soğukpınar Duroğlu