Giresun'da "hizmet" ile "çirkef" yarışıyor!

TAKİP ET

Giresun'da 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine çok az bir süre kala, siyaset sahnesinde kılıçlar tamamen çekildi.

Yapılan kamuoyu araştırmalarında ve anketlerde Giresun Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu’nun seçimi açık ara kazanmaya çok yakın olduğu artık herkes tarafından konuşulmaya başlandı.

Durum böyle olunca Giresun Belediyesini ne pahasına olursa olsun ele geçirmek isteyenler, Giresun Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu’na saldırılarını sıklaştırdılar.

Kamuoyunda kim oldukları herkes tarafından bilinen bu isimler gerek sosyal medya üzerinden gerekse kendi kontrollerindeki basın yayın organları üzerinden yalan yanlış bilgilerle dezenformasyon çalışmalarına hız verdiler.

Algı operasyonlarıyla seçimin kaderini değiştirebileceklerini zanneden bu şahıslara, Cumhur İttifakı’nın Giresun’daki etkili isimlerinden Çağrı Güney, çok sert ve çok net bir mesaj yolladı.

“Şu an hizmetle, çirkef yarışıyor” diyen Güney, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

“Şu an hizmetle, çirkef yarışıyor. Aytekin Başkan ve ekibi yaptıklarını, yapmayı planladıklarını anlatıyor. Karşı taraf alttan, üstten yazıyor, yazdırıyor. Bunlara müsaade eden adaylarından da iyi adamdır diye bahsediyorlar. Seçime kalmış iki gün hala Giresun adına bir şey sunmadınız!”

Aytekin Şenlikoğlu Giresun Cumhur İttifakı Çağrı Güney Çağrı Güney