Giresun'da futbol şöleni: Hafta sonu maçlar nefes kesecek !

TAKİP ET

Kadınlar 1. Ligi'nde Giresun Sanayispor – Dudullu, BAL Ligi'nde Görelespor – 1926 Bulancakspor  ve Süper Amatör Küme'de Yeniyolspor-Batlamaspor müsabakalarında heyecan doruğa çıkacak.

Giresun’da futbolda hafta sonu hangi maçlar var gelin hep beraber bir göz atalım.

Cumartesi ve Pazar günü toplam 21 karşılaşma oynanacak. Gelişim U14, U15, U16 Play-off, U18, 1. Amatör, Süper Amatör, BAL Ligi, Kadınlar 1. Ligi ve Trendyol 1. Lig’de maçlar oynanacak.

Sırasıyla hangi maçlar var bakalım.

 

CUMARTESİ GÜNÜ

75. Yıl Stadında U-16 Play-off müsabakaları oynanacak. Saat 13:00’de 1926 Bulancakspor ile Görelespor, saat 15:00’de Tireboluspor ile 1977 Çınarlarspor karşı karşıya gelecek.

U18 Liginde 4 karşılaşma oynanacak.

Bulancak Ek Saha’da saat 13:00’de 1977 Ballıcaspor ile Amber Çay Eynesil Belediyespor, saat 15:00’de Pazarsuyu Yıldızspor ile Görelespor karşı karşıya gelecekler.

15 Temmuz Sahası’nda saat 13:00’de Kayadibispor ile Tireboluspor, saat 15:00’de Yeniyolspor ile 1957 Espiyespor karşı karşıya gelecekler.

Süper Amatör Küme’de tek karşılaşma Espiye İlçe Stadı’nda saat 14:00’de Es Es Gençlikspor ile Doğankentspor arasında oynanacak. Play-off iddiasını sürdürmek isteyen ev sahibi ekip mutlak galip gelmek için sahaya çıkacak.

Trendyol 1. Lig’de Çotanak Spor Kompleksi’nde saat 16:00’da Bitexen Giresunspor’un konuğu Ankara Keçiörengücü olacak.  Haftalardır galip gelemeyen ev sahibi ekip şansızlığını kırmak için sahada olacak.

 

PAZAR GÜNÜ

Gelişim U14 Ligi’nde Keşap İlçe Stadı’nda saat 13:00’de Bitexen Giresunspor ile Erzurumspor, Gelişim U15 Ligi’nde saat 15:00’de  Bitexen Giresunspor ile Erzurumspor maçları oynanacak.

1. Amatör Küme’de 5 maç oynanacak.

Bulancak Ek Saha’da saat 12:00’de Çotanak Gençlerspor ile Örnekspor, saat 14:00’de Pazarsuyu Yıldızspor ile Kalecik Hisarspor karşılaşmaları oynanacak.

Eynesil İlçe Stadı’nda saat 14:00’de Ören Belediyespor’un konuğu Üç Kalespor olacak.

75. Yıl Stadı’nda saat 14:00’de lider Derelispor ile 1977 Ballıcaspor karşılaşacak. Derelispor bu maçtan puan ya da puanlar alırsa Süper Amatör Küme’ye merhaba diyecek. Edindiğimiz bilgiye göre maçtan sonra kutlamalar yapılacağı yönünde. Saat 16:00’da günün son maçında Akınspor ile İhsaniye Gençlikspor karşı karşıya gelecek.

Süper Amatör Küme’de 4 müsabaka oynanacak.

Şebinkarahisar İlçe Stadı’nda saat 13:00’de Şebinkarahisar Belediyespor,  Tireboluspor’u ağırlayacak. Düşme hattından uzaklaşmak isteyen ev sahibi için çok kritik bir maç olacak.

Piraziz İlçe Stadı’nda saat 13:00’de Pirazizspor’un konuğu Keşapspor olacak. Bir tarafta ligin dibine demir atan ev sahibi diğer tarafta ikinci yarı oynadığı tüm maçlardan 3 puan alan Keşapspor. Bu maçın sonucunu kestirmek hayli güç.

15 Temmuz Stadı’da saat 13:00’de Yeniyolspor ile Batlamaspor arasında çok çekişmeli bir maç oynanacak. Ev sahibi rakibiyle arasındaki puan farkını açmak isterken, Batlamaspor kazanıp rakibine yaklaşmak isteyecek. Seyirciler ligin kader maçına tanıklık etmek için tribünleri dolduracaktır muhtemelen. Herkesin temennisi sahada iyi futbol, saha dışında da kavga, gürültü, kötü tezahürat ve taşkınlık olmadan maçın sonuçlanması. Saat 15:30’da Sökenspor ile 1957 Espiyespor maçı play-off   yarışı için büyük önem taşıyor olacak. Son haftalarda düşüş içindeki rakibi karşısında deplasman ekibi favori. Bakalım nasıl sonuçlanacak.

BAL Ligi’nde Giresun derbisi oynanacak. Görele İlçe Stadı’nda saat 13:00’de oynanacak müsabakada Görelespor ile 1926 Bulancakspor karşı karşıya gelecek. Bulancaspor şampiyonluk yarışından kopmak istemiyor. Görelespor’da küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını açmak istiyor. İki taraf içinde çok önemli bu maçta bakalım mantık ve akıl galip gelecek mi!?

Giresun futbolu adına günün en önemli maçı Kadınlar 1. Ligi maçı olacak. 75. Yıl Stadı’nda saat 12:00’de Giresun Sanayispor ile Dudullu karşılaşacak. Ev sahibi ekip rakibine yenilmediği takdirde play-off oynamaya hak kazanacak ve Kadınlar Süper Ligi hayallerini devam ettirecek.

 

 

Giresun Sanayispor Görelespor 1926 Bulancakspor Yeniyolspor Batlamaspor