Giresun'da disiplin işlemleri eğitim semineri gerçekleşti

TAKİP ET

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, disiplin yönetmeliği iş ve işlemleri konusunda Merkez İlçe okul ve kurum müdürlerine yönelik "Disiplin İşlemleri Eğitim Semineri" düzenlendi.

Kanuni Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen ve açılışını İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu'nun yaptığı seminerde, Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müfettişi Erkan Şentürk tarafından müdürlere, disiplin yönetmeliği iş ve işlemlerin yürütülmesi, disiplin amiri olarak dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda önemli bilgilendirme ve paylaşımlarda bulunuldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Tosunoğlu, seminere katılan müdürlere hitaben; Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bilgilendirme ve eğitim toplantılarıyla, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan mevzuat değişiklikleri, uygulamada en çok karşılaşılan sorunlar ile dikkat edilmesi gereken hususlar okul müdürlerine birebir anlatılarak uygulamada birliktelik ve uyum sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Okul müdürlerinden, edindikleri bilgiler ve hususlar çerçevesinde okullarda eğitim öğretim hizmetlerinin daha kaliteli, verimli ve etkili bir şekilde yürütülmesini istedi.

 

Giresun Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu Kanuni Ortaokulu Disiplin İşlemleri Eğitim Semineri