Giresun'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu: Sahil Güvenlik Botu Ziyarete Açıldı

TAKİP ET

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 103. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığı, TCSG-73 Sahil Güvenlik Botu'nu Giresun Limanı'nda halkın ziyaretine açıyor. Vatandaşlar, sahil güvenlik botunu yakından inceleyerek denizcilik ve güvenlik hizmetleri hakkında bilgi alabilecekler.

Giresun Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, etkinlik 30 Ağustos Cumartesi günü, sabah saat 10.00 ile akşam 17.00 arasında gerçekleştirilecek.

Ziyaretçiler, Sahil Güvenlik Komutanlığının görev ve sorumluluklarını öğrenme, denizlerde yürütülen faaliyetler ve kullanılan teknolojik imkânlar hakkında bilgi sahibi olma fırsatı bulacaklar. Ayrıca, TCSG-73 Sahil Güvenlik Botu’nu içeriden görme şansı da elde edecekler.

Etkinlik, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusuna katkı sağlamayı ve halkla güvenlik güçleri arasındaki bağları güçlendirmeyi amaçlıyor. Giresun Valiliği, tüm vatandaşları etkinliğe katılmaya davet etti.

Etkinlik Detayları:

Tarih: 30 Ağustos Cumartesi

Saat: 10.00 – 17.00

Yer: Giresun Limanı

Giresun Valiliği TCSG-73 Sahil Güvenlik Botu Sahil Güvenlik Komutanlığı