Geleceğin veterinerlerine pratik eğitim

TAKİP ET

Giresun Üniversitesi Veterinerlik Bölümünden Şebinkarahisar'a Eğitim Gezisi

Giresun Üniversitesi Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu Veterinerlik bölümü öğrencileri, Şebinkarahisar'a düzenledikleri eğitim gezisi ile saha deneyimi kazandı.

Gezi kapsamında öğrenciler, Alucra Turan Bulutçu MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sinan Kuzucu ile birlikte Şebinkarahisar Belediye mezbahası ve hayvan barınağını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Belediye Veteriner Hekimi Ömer Yurdusev, Mezbaha Müdürü Muhammet Toyga ve Yazı İşleri Müdürü Regaip Ünal öğrencilere eşlik etti.

Şebinkarahisar Belediyesi'nin de ziyaret edildiği gezi sırasında öğrenciler, Şebinkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kesmez tarafından karşılandı. Görüşme esnasında çeşitli ikramlar yapılarak öğrencilerle sohbet imkanı bulundu.

Alucra Turan Bulutçu MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sinan Kuzucu, "Bize desteklerini esirgemeyen Şebinkarahisar'a ve yetkililere çok teşekkür ederim. Öğrencilerimizin tecrübeye sahip olması için bu eğitim gezileri çok büyük önem arz ediyor. Bilgisini paylaşan herkese çok teşekkür ederim" dedi.

giresun üniversitesi veteriner fakültesi giresun üniversitesi veterinerlik taban puanları giresun üniversitesi laborant ve veteriner sağlık Giresun Üniversitesi Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokulu