Eynesil Belediyespor'dan şok karar

TAKİP ET

​​​​​​​3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Amber Çay Eynesil Belediyespor, ligden düşmelerinin kesinleşmesinin ardından şaşırtıcı bir şekilde sezonun son maçına çıkmama kararı verdi.

Kulüp Başkanı Ergin Göleli, bu önemli kararı kamuoyu ile paylaşırken, takımın durumunu değerlendirdi ve taraftarlardan destek istedi.

Göleli’nin yaptığı açıklama şu şekilde:

“Silifke Belediyespor ile oynadığımız maç sonrası 3. Lig’den düşmemiz kesinleşmiştir. Bu nedenle, Eynesil Belediyespor Yönetim Kurulu olarak kamuoyuna bir açıklama yapma gereği duyduk. Maddi ve manevi olarak her zaman takımımızın yanında olduk. Ancak, bu zorlu dönemde herkesten sakin kalmalarını ve itidal göstermelerini rica ediyoruz. Eynesil halkının yaşadığı hayal kırıklığını ve öfkeyi biz de en az sizler kadar hissediyoruz. Ancak, bu durumu düzeltmek için Eynesil halkından bir kez daha destek bekliyoruz. Kulübü düşürüp kaçacak insanlar değiliz. Daha iyi günler için mücadeleye hazırız ve bu durumu düzeltmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Yönetim Kurulumuzun aldığı karar gereği, matematiksel olarak ligde kalma şansımız kalmadığı için bu cumartesi günü oynanacak olan Elazığspor maçına çıkmayacağız. Bugünden itibaren takımımız için yeni sezon planlamasına başlayarak çalışmalara devam edeceğiz.”

Amber Çay Eynesil Belediyespor