Eynesil Belediyespor'dan asılsız haberlere  tepki: Oyuncular taraftar tepkisinden maça çıkmak istemediler!

TAKİP ET

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Amber Çay Eynesil Belediyespor'un son hafta öncesi ligden düşmesi kesinleşmiş gibiydi.

Bu yüzden son maça çıkmama kararı alan yönetim bir açıklamayla  bunu kamuoyuna duyurmuştu. Bu açıklamaya gelen tepkiler üzerine Kulüp Başkanı Ergin Göleli durumu izah etmek için bir açıklama daha yaptı:

Göleli’nin açıklaması şöyle: “Bazı basın organlarında çıkan asılsız haberler hakkında açıklamamız.

Bir önceki açıklamamızda belirttiğimiz gibi TFF 3. Lig’den küme düşmemiz ve yaşanan gelişmeler sonrası Yönetim Kurulu toplantısı ardından yöneticilerimizin görüşleri ve ortak kararları sonucunda Elazığspor karşılaşmasına çıkmama kararı aldık. Bu kararı göz önünde bulundururken 2 önemli etken bu kararı almamızın sebebi olmuştur.

1. A-Takım oyuncularımızın ligden düşmemiz kesinleştiği için taraftarlarımızın tepkisinden dolayı son müsabakaya çıkmak istemeyerek memleketlerine dönmek istemeleri.

2. Tek genç takımımız olan U-18 takımımızın 24-28 Nisan tarihleri arasında Gümüşhane’de yapılacak olan şampiyonaya katılmış olması. Bu sebeplerden ötürü Elazığspor karşılaşmasına çıkmama kararı almış bulunuyoruz. Kulübümüzü nasıl temiz teslim aldıysak bu şekilde tertemiz mücadelemize devam edeceğiz. Kulübümüz hakkında kendi çıkarları doğrultusunda kirli iftiralarda bulunan, asılsız haberler ile insanları kulübümüzle karşı karşıya getiren herkese her zaman olduğu gibi gerekli cevabı vermekten kaçınmayıp; bu iftiralar ile kulübümüzün ismini yan yana getirme cesaretinde bulunan kişilere gereken cevabı gerekli mercilerde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın! “

Ergin Göleli Amber Çay Eynesil Belediyespor