Eynesil Belediyespor'a ceza kapıda

TAKİP ET

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Amber Çay Eynesil Belediyespor hafta sonu Ergene Velimeşespor takımıyla Eynesil'de karşılaştı.

Bu maçta yaşanan olaylardan dolayı takım Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Yine aynı müsabakada görevli Ömer Can Gürel’in de PFDK’na sevk edildiği açıklandı. TFF’den yapılan açıklama şu şekilde : “ AMBER ÇAY EYNESİL BELEDİYE SPOR Kulübü’nün 14.04.2024 tarihinde oynanan AMBER ÇAY EYNESİL BELEDİYE SPOR - ERGENE VELİMEŞE SPOR TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasındaki “ çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “ saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

AMBER ÇAY EYNESİL BELEDİYE SPOR Kulübü görevlisi ÖMER CAN GÜREL ’in aynı müsabakadaki “ talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7/1 maddesi uyarınca ve “ hakareti” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca 15.04.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

Amber Çay Eynesil Belediyespor