Eynesil Belediye Başkanı Güdük'ten Bakan Kurum'a Ziyaret

TAKİP ET

Eynesil Belediye Başkanı Barış Güdük, Ankara temasları kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyaret etti.

İki gündür başkentte yoğun bir program yürüten Başkan Güdük, Eynesil’in talep ve ihtiyaçlarını iletmek üzere önemli görüşmeler gerçekleştiriyor.

Dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelen Başkan Güdük, bugün ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Güdük, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ziyaret ederek ilçemizin öncelikli ihtiyaçlarını ilettik. Sayın Bakanımızın çözüm odaklı ve samimi yaklaşımı bizleri memnun etti. Tüm Eynesilli hemşehrilerimiz adına kendisine şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bizlere bu fırsatı sağlayan MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’a ve Giresun Milletvekilimiz Sayın Ertuğrul Gazi Konal’a teşekkür ediyorum.” dedi.

(Fikret Bodur)

Giresun Eynesil MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum