Espiye Müftülüğünden Cezaevi Müdürü Topal'a Hayırlı Olsun Ziyareti

TAKİP ET

Espiye İlçe Müftüsü Haki Özgül ve beraberindeki heyet, yeni görevine başlayan Espiye Cezaevi Müdürü Yılmaz Topal'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette İlçe Müftüsü Haki Özgül’e Müftülük Şube Müdürü Mehmet Sandıkçı ve Cezaevi Vaizi Adnan Çömert eşlik etti.

Müftü Özgül ve beraberindeki heyet, görevine yeni başlayan Cezaevi Müdürü Yılmaz Topal’a başarı dileklerinde bulunarak yeni görevinin hayırlı olması temennisini paylaştı.

Ziyaret sırasında İlçe Müftüsü Haki Özgül, kendi kaleme aldığı “Velhasıl Hayat” isimli kitabını Cezaevi Müdürü Yılmaz Topal’a hediye etti.

Özgül ayrıca Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla, Peygamber Efendimizin hayatı ve örnek şahsiyetini konu alan “Peygamberimiz” adlı kitabı da Topal’a takdim etti.

Cezaevi Müdürü Yılmaz Topal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri ve anlamlı hediyeleri dolayısıyla Müftü Haki Özgül ile beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Giresun Espiye Espiye İlçe Müftüsü Haki Özgül