Espiye İlçe Müftülüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın 180. Yılını Kutladı

TAKİP ET

Espiye İlçe Müftü Vekili Ömer Çınar, Din Hizmetleri Uzmanı Orhan Cesur ve Din Görevlileri, Espiye Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Emniyet Müdürü Ferit Öge’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Müftü Vekili Ömer Çınar, Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılını kutladı.

Espiye Müftü Vekili Ömer Çınar, Türk Polis Teşkilatı’nın huzurun, asayişin ve güvenliğin teminatı olduğunu belirterek, "Her koşulda gece gündüz görevinin başında olan Türk Polis Teşkilatımızın 180. yılını kutluyorum. Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi şükranla anıyor, başta Espiyemizin huzur ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan kahraman teşkilat mensuplarımız olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında görev yapan emniyet güçlerimize huzur ve esenlikler diliyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Ferit Öge, Müftü Vekili Ömer Çınar, Din Hizmetleri Uzmanı Orhan Cesur ve Din Görevlileri Fikret Bıyık ve Halil İbrahim Bal’a teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Ferit Öge Espiye Müftü Vekili Ömer Çınar Türk Polis Teşkilatı