Eğitim yöneticileri Dereli İlçe Paylaşım Toplantısı'nda buluştu

TAKİP ET

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirmek, ilçe ve okul müdürleriyle istişare amacıyla gerçekleştirdiği paylaşım toplantılarına Giresun'un Dereli İlçesiyle devam etti.

Dereli İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonunda, Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu başkanlığında yapılan toplantı; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar, Şube Müdürü Murat Yavuz ve Dereli ilçe milli eğitim yöneticileri ile okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Müdür Tosunoğlu toplantının açılışında; "Öğrencilerimizin, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilgi, beceri ve kazanımlarla donanmış bireyler olarak, geleceğe güvenle hazırlanmalarında onlara en kaliteli eğitim öğretim hizmetini sunmak için el birliğiyle çalışıyoruz. Bu doğrultuda düzenlendiğimiz paylaşım toplantılarında ilçe, okul ve kurum yöneticilerimizle istişarelerde bulunarak sorun ve eksiklikleri yerinde tespit etme imkânı buluyoruz. Bu açıdan toplantımızın verimli geçeceğine ve ilçemizin eğitim faaliyetlerine olumlu katkı sağlayacağına inanıyorum." diye konuştu.

Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ağabey Tanış tarafından Dereli ilçesinin eğitim öğretim göstergeleri ve yıl içerisinde yürütülen faaliyetlerle ilgili sunum gerçekleştirildi.

Ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar; 2024 yılında yapılacak "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav" (LGS) hazırlıkları ile öğrencilerin kazanımlarını, moral ve motivasyonu artırıcı faaliyetlere yönelik bilgilendirme ve paylaşımların yer aldığı sunum gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Yavuz ise; 2024-YKS (TYT-AYT) sınavları hazırlıkları ile öğrencilerin kazanımlarını, moral ve motivasyonu artırıcı faaliyetler konusunda sunum yaparak bilgilendirme ve paylaşımlarda bulundu.

Müdür Tosunoğlu tarafından müdürlere; Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü hedefleri doğrultusunda, Başarıyı Artırma Eylem Planı faaliyetlerinin titizlikle yürütülmesini, 2024 Yılı LGS ve YKS hazırlıklarına ağırlık verilerek branş öğretmenleriyle toplantılar yapılmasını, öğrenciler tarafından güçlük çekilen kazanımların tespit ve telafisinin yapılmasını, süreçlerin okul müdürleri tarafından hassasiyetle takip edilmesini istedi.

Müdür Tosunoğlu toplantıda ayrıca, okul ve kurum müdürlerinin ihtiyaç ve sorunlarını dinleyerek, giderilmesi yönünde alınacak tedbirler konusunda görüş alışverişinde bulundu. Dereli ilçesi okul ve kurum müdürlerine hitaben; eğitim öğretimde kalitenin yükseltilmesi, akademik başarının artırılması ve il olarak hedeflerine ulaşılması için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm yöneticilerin, öğretmenlerle ekip ruhu içerisinde hareket ederek gereken titizlik ve hassasiyeti göstereceklerine inandığını dile getirerek, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Dereli İmam Hatip Lisesi Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu