Eğitim değerlendirme toplantısı Doğankent'te gerçekleştirildi

TAKİP ET

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim öğretim faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve ilçe ile okul müdürleri arasında istişare amacıyla Doğankent ilçesinde bir paylaşım toplantısı düzenledi.

Gerçekleşen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar, Şube Müdürü Murat Yavuz ve Doğankent ilçe milli eğitim yöneticileri ile okul ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, öğrencilerin geleceğe güvenle hazırlanmaları için en kaliteli eğitim hizmetinin sunulması gerektiğine vurgu yaparak, paylaşım toplantılarının sorun ve eksikliklerin tespiti için önemli olduğunu belirtti.

Doğankent İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Şirin'in ilçedeki eğitim öğretim göstergeleri ve yürütülen faaliyetlerle ilgili sunumunun ardından, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ergin Aybar ve Şube Müdürü Murat Yavuz, sırasıyla LGS ve YKS sınavlarına yönelik hazırlıklar ve öğrenci motivasyonu artırıcı faaliyetler hakkında bilgilendirme sunumları gerçekleştirdi.

Toplantının devamında, okul müdürlerinden Müdürlüğün hedefleri doğrultusunda başarıyı artırma eylem planlarını titizlikle uygulamaları, öğrencilerin kazanımlarını destekleyici materyallerin kullanımına önem vermeleri istendi. Ayrıca, öğrenci devamsızlığının azaltılması, ulusal ve uluslararası projelere katılımın artırılması, veli ve aile ziyaretlerinin yapılması gibi konular ele alındı.

Toplantıda ayrıca, okul ve kurum müdürlerinin ihtiyaç ve sorunları dinlenerek, çözüm odaklı yaklaşımlar benimsendi. Müdür Tosunoğlu, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dilediğini ifade ederek, ekip ruhu içinde hareket etmeleri çağrısında bulundu.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu