DOKA 160. Yönetim Kurulu Toplantısı Giresun'da Yapıldı

TAKİP ET

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansının (DOKA) 160. Yönetim Kurulu Toplantısı, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti'nin ev sahipliğinde Giresun'da yapıldı.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize ve Trabzon illerinin oluşturduğu ve katılımcılarının İl Valileri, İl Belediye Başkanları, Doka Genel Sekreteri, İl Genel Meclis Başkanları ve Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İl Başkanları olan DOKA’nın 160. Yönetim Kurulu Toplantısı, Giresun’da gerçekleştirildi.

Dönem başkanlığını Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’nin yaptığı toplantıda gündem gereği; "Geçmiş Dönem Faaliyetleri, 2024-2028 TR90 Bölge Planı, Yeni Dönem Sonuç Odaklı Program Önerileri ile İdari ve Mali İşlere İlişkin Hususlar" görüşüldü.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Ordu Valisi Muammer Erol, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, DOKA Genel Sekreteri Kemal Akpınar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Giresun Belediye Başkanı Av. Aytekin Şenlikoğlu, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve İl Genel Meclisi Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası İl Başkanları katıldı.

Vali Serdengeçti, toplantı sonrası sosyal medya hesabından “Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansının (DOKA) 160. Yönetim Kurulu Toplantısını güzel Giresun'umuzda gerçekleştirdik. İlimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.” paylaşımında bulundu.

Artvin Giresun Gümüşhane Ordu Rize Trabzon Mehmet Fatih Serdengeçti