Dev Kulüpler Giresunspor'un 20 Yaşındaki Stoperinin Peşinde!

TAKİP ET

Giresunspor'un 20 yaşındaki sol stoperi Kadir Seven, dev kulüplerin transfer listesine girdi. Kadir'in hem yurt içinden hem de yurt dışından taliplileri var! Detaylar haberimizde…

Trendyol 1.Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da, genç oyunculara transfer teklifleri gelmeye devam ediyor.

Çotanaklarda büyük takımların iştahını kabartan isimler arasında Kadir Seven de bulunuyor.

Sezon başında Almanya Bundesliga’nın köklü kulüplerinden Hoffenheim’ın transfer teklifinde bulunduğu Kadir Seven, son günlerde yine transferin en çok konuşulan isimleri arasına girdi.

Bu sezon yeşil beyazlı forma altında sergilediği performansla zaman zaman çok eleştirilen Kadir Seven konusunda Alma ekibi Hoffenheim’ın ısrarı devam ediyor.

Sezon başında Kadir Seven için Giresunspor’a 750 bin Euro bonservis ücreti teklif eden ancak bu teklifi az bulunduğu için kabul edilmeyen Hoffenheim, 20 yaşındaki stoper için kesenin ağzını biraz daha açmaya hazırlanıyor.

Alman ekibinin ara transfer döneminde 750 bin Euro’luk teklifini yükselterek Giresunspor’a yeni bir teklifte bulunmaya hazırlandığı ifade ediliyor.

Kadir Seven ile Hoffenheim’ın yanı sıra Türkiye’den Trendyol Süper Lig ekibi Adana Demirspor’da yakından ilgileniyor.

Kadir Seven’i yakından takip eden Adana Demirspor’un da devre arasında Giresunspor’a transfer teklifinde bulunabileceği öğrenildi.

Kadir Seven transferine Adana Demirspor teknik direktörü Patrick Kluivert’ın da onay verdiği bilgisine ulaşıldı.

Adana Demirspor’un gelecek vaat eden 20 yaşındaki sol stoperi kadrosuna katarak geleceğe yönelik önemli bir yatırım yapmayı planladığı ifade edildi.

Kadir Seven konusundaki gelişmeleri yakından takip eden Giresunspor yönetiminin hem Kadir’in hem de Giresunspor’un menfaatleri doğrultusunda bu transfer tekliflerinden birini değerlendirebileceği konuşuluyor.

Giresun Giresunspor Kadir Seven Hoffenheim Adana Demirspor