☰
✕

Dereli Öğretmenevi İnşaatında Sona Yaklaşıldı ️

TAKİP ET

Dereli İlçe Milli Eğitim Müdürü Emre Zorlu, ilçede yapımı devam eden Dereli Öğretmenevi ve ASO inşaatında incelemelerde bulundu.

Ziyarete Şube Müdürleri Soner Öztürk ve Mehmet Bal ile Öğretmenevi ve ASO Müdürü Murat Mındız da katıldı.

Yapılan incelemelerde, inşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgi alındı.

İnşaat yetkilisi İnşaat Mühendisi Alican Öztürk, zemin dahil 4 katlı ve yaklaşık 2 bin metrekare alan üzerine inşa edilen, 41 yatak kapasiteli öğretmenevi binasında çalışmaların belirlenen takvim doğrultusunda sürdüğünü belirtti. Öztürk, kalan işlerin kısa sürede tamamlanarak tesisin önümüzdeki birkaç ay içerisinde hizmete açılmasının planlandığını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emre Zorlu ise Dereli’ye kazandırılacak öğretmenevinin tamamlanmasıyla birlikte turizm, konaklama ve sosyal alanlarda önemli bir ihtiyacın karşılanacağını vurguladı.

Çalışmaların büyük oranda tamamlanmasından memnuniyet duyduğunu belirten Zorlu, projenin ilçeye önemli katkı sağlayacağını kaydetti.

Giresun Dereli Dereli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Dereli İlçe Milli Eğitim Müdürü Emre Zorlu