Dereli Kaymakamı Gövercin, Teşkilat ve Kurumlarla Bir Araya Geldi

TAKİP ET

Dereli Kaymakamı Mustafa Gövercin, çeşitli kurum ve teşkilatlara iade-i ziyaretlerde bulundu.

Kaymakam Gövercin ilk olarak AK Parti Dereli İlçe Teşkilatını ziyaret ederek teşkilat temsilcileriyle bir araya geldi. Görüşmede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Gövercin, teşkilatın talep ve önerilerini dinledi. Ziyaretin ardından nazik ev sahiplikleri için teşekkürlerini iletti.

Programı kapsamında Giresun Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanlığını da ziyaret eden Kaymakam Gövercin, birliğe ait üretim alanlarında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gövercin, misafirperverlikleri dolayısıyla birlik yönetimine teşekkür etti.

Kaymakam Gövercin’in bir diğer durağı ise Dereli AKSA İşletme Şefliği oldu. Burada işletme yetkilileriyle görüşen Gövercin, kurumun faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonunda gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini ifade etti.

Dereli Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ziyaretlerin, kurumlar arası iletişimi güçlendirmeyi ve iş birliğini artırmayı amaçladığı belirtildi.

AK Parti Dereli İlçe Teşkilatı Kaymakam Gövercin Giresun Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Dereli Kaymakamlığı