Dereli'de vatandaşların talepleri dinlendi

TAKİP ET

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür ve Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Ercan Türk ile birlikte Dereli ilçesine bağlı Heydere köyünü ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında köy sakinleriyle bir araya gelen heyet, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek karşılıklı istişarelerde bulundu. Samimi bir atmosferde geçen görüşmede, bölge halkının ihtiyaçları ve beklentileri ele alındı.

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Hemşehrilerimizle bir araya gelerek taleplerini dinledik. Misafirperverlikleri ve içten karşılamaları için köy halkımıza teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun,” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin, yerel yönetim ile vatandaş arasındaki iletişimin güçlenmesine katkı sağlaması bekleniyor.

Giresun Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti Giresun Milletvekili Ali Temür AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Ercan Türk Dereli Heydere köyü