☰
✕

Dereli'de O Yol Geçici Olarak Trafiğe Kapatılıyor

TAKİP ET

Dereli'de O Yol Geçici Olarak Trafiğe Kapatılıyor

Dereli Belediyesi, ilçe merkezinde gerçekleştirilecek parke döşeme çalışmaları nedeniyle Sütlüce Mahallesi Halil Bektaşoğlu Caddesi'nin bir bölümünün geçici süreyle araç trafiğine kapatılacağını duyurdu.

Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu tarafından yapılan açıklamada, çalışmaların Merkez Ulu Cami ile Atatürk İlkokulu arasındaki güzergahta yürütüleceği belirtildi.

Sürücülerin ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması için çalışma süresince alternatif güzergâhın kullanılmasının önemine dikkat çekilen açıklamada, trafik akışının yönlendirme işaretleri doğrultusunda sağlanacağı ifade edildi.

Belediye yetkilileri, parke çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak yolun yeniden araç trafiğine açılmasının hedeflendiğini belirterek, vatandaşlardan çalışma süresince gösterilecek anlayış için teşekkür etti

Giresun Dereli Dereli Belediyesi Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu