Dereli'de İmam Hatip Öğrencileri "Vakti Kuşanma" Buluşmasında Bir Araya Geldi
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yıl boyunca yürütülen 'Vakti Kuşanmak' etkinlikleri kapsamında, Dereli ilçesindeki İmam Hatip Ortaokulları ve Liseleri, dönem sonu buluşmasında bir araya geldi.
Yavuzkemal Merkez Camii'nde gerçekleştirilen buluşmada, Dereli'deki İmam Hatip öğrencileri Cuma namazı vesilesiyle birlik ve beraberlik içinde buluştu.
Etkinlik, Yavuzkemal Şehit Emrah Eker İmam Hatip Ortaokulu koordinasyonunda düzenlendi.
Öğrenciler, yıl boyunca hazırladıkları örnek çalışmalarını cami avlusunda sergileyerek hem eğitim döneminin kazanımlarını sundular hem de ziyaretçilerden büyük ilgi gördüler. Etkinlikte ayrıca Cuma hutbesi ve ezanı, Dereli İmam Hatip Lisesi öğrencisi Enes Türkmen tarafından okundu. Türkmen’in kıraati cemaat tarafından büyük takdir topladı.
Etkinliğe; İlçe Şube Müdürleri Emin Karahan ve Muammer Aydeniz, Kızıltaş, Yüce, Dereli ve Yavuzkemal İmam Hatip Ortaokulları’nın öğretmen ve öğrencileri ile Yavuzkemal Belediye Başkanı Adem Önal da katıldı.
Başkan Önal ve camii cemaatinden birçok kişi, öğrencilerin sergilediği çalışmaları yerinde inceledi ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.