Dekan Çelik, Giresun İl Millî Eğitim Müdürü Tokgöz'ü Ziyaret Etti
Giresun Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atila Gürhan Çelik, İl Millî Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz'ü makamında ziyaret etti.
Eğitim öğretim ve güncel konular hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinin gerçekleştirildiği ziyaret sırasında Prof. Dr. Atila Gürhan Çelik, İl Millî Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’ü tebrik ederek görevinde başarılar diledi.
2024-2025 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının Giresun ve ülke için hayırlı olmasını temenni eden Çelik, Tokgöz nezdinde il eğitim camiasına başarılar diledi.
Giresun İl Millî Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz de Giresun Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atila Gürhan Çelik'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Giresun'da yürütülen ve planlanan eğitim çalışmaları üzerine bir süre sohbet etti.