Bulancakspor'a Yerel Destek: Esnaf Odası Başkanı Mürsel Aktay'dan Anlamlı Katkı

TAKİP ET

Bulancakspor'a yerel destekler artarak devam ediyor. Bu kapsamda Bulancak Esnaf Odası Başkanı Mürsel Aktay, kulübe hem kombine alarak destek verdi hem de sezon boyunca futbolcuların ekmek ihtiyacını karşılayacağını taahhüt etti.

Bulancakspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, Başkan Aktay’ın bu anlamlı katkısının camia için son derece değerli olduğu ifade edilerek teşekkür edildi.

“Camiamız için çok kıymetli” denilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Takımımıza kombine alarak destek olan ve sezon boyunca futbolcularımızın ekmek ihtiyacını karşılama sözünü veren Bulancak Esnaf Odası Başkanımız Sayın Mürsel Aktay’a gönülden teşekkür ederiz. Bu anlamlı destek camiamız için çok kıymetli. Tüm hemşehrilerimizi Bulancakspor’un yanında olmaya davet ediyoruz.”

Kulüp, kombine bilet kampanyası kapsamında taraftarlara da çağrıda bulunarak, “Sen de Bulancakspor’un yanında yerini al! Kombineni al, takımına sahip çık!” mesajını paylaştı.

Bulancakspor Kulübü Bulancakspor Bulancak Esnaf Odası Başkanı Mürsel Aktay kombine bilet kampanyası