Bulancak'ta Tabelalar Yenilendi

TAKİP ET

Bulancak Belediyesi, Zabıta Müdürlüğü Trafik İşleri Birimi tarafından gerçekleştirilen kapsamlı bir trafik düzenleme çalışmasıyla ilçenin güvenliğini artırıyor. Yapılan açıklamaya göre, ilçe genelinde bulunan trafik işaret ve tabelaları, yaya geçitleri ve alt geçitlerde yapılan düzenlemelerle sürücüler ve yayalar için daha güvenli bir ulaşım ortamı oluşturuluyor.

Eski ve zarar görmüş trafik tabelalarının onarıldığı, kullanılamaz durumda olanların ise yenileriyle değiştirildiği belirtilirken, ihtiyaca yönelik yeni trafik işaret tabelalarının ilçenin stratejik noktalarına monte edildiği ifade edildi. Ayrıca, yaya geçitlerinin yeniden boyandığı, plastik dubaların ise güncellendiği bildirildi.

Trafik düzenlemesi çalışmaları çerçevesinde, alt geçitlerdeki temizlik, boyama ve aydınlatma eksikliklerinin giderildiği kaydedildi. Bu çalışmaların ilçenin genel görünümünü iyileştirmeyi ve sürücüler ile yayalar için daha güvenli bir ulaşım sağlamayı amaçladığı belirtilerek, Bulancak Belediyesi'nin trafik düzenlemelerine olan önemi vurgulandı.

giresun haber giresun haber son dakika giresun haber ajansı giresun haberci giresun haber siteleri