'Batı Çıkışı Köprülü Kavşak' Keşap'ta ulaşıma açıldı

TAKİP ET

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür'ün 2019 seçim beyannamesinde yer alan en önemli projeleri arasında gösterilen 'Batı Çıkışı Köprülü Kavşak' ulaşıma açıldı.

Karayolları tarafından inşa edilen köprülü kavşak 17 Ocak Çarşamba günü itibariyle araçların kullanıma sunuldu. Açılış töreni şehitlere saygı nedeniyle daha sonra yapılacak olan köprülü kavşağın trafiğe açılmasıyla birlikte Karadeniz Sahil Yolu’na ve ilçeye batı yönünden giriş-çıkış sağlandı.

“Batı Çıkışı Köprülü Kavşak ilçemize hayırlı olsun” diyen Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Biz bugüne kadar halkımıza ne söz verip, ne vaatte bulunduysak tek tek yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. İlçemize bir vizyon ve prestij katan köprülü kavşak ilçe trafiğe önemli katkı sunacaktır” dedi.

Başkan Emür, köprülü kavşağın yapılmasında emeği bulunan geçmiş dönem Ulaştırma ve Altyapı bakanlarına, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na, karayolları yetkililerine, AK Parti eski ve mevcut Giresun milletvekillerine ve emeği geçen herkese Keşaplılar adına teşekkür etti.

 

Giresun Keşap Mehmet Emür Batı Çıkışı Köprülü Kavşak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu AK Parti