Başkan Karadere Çalışmaları Yerinde İnceledi

TAKİP ET

Giresun'un Espiye ilçesinde yeni yol, taş duvar ve su deposu çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere de çalışmaları yerinde inceledi.

Espiye Belediye Başkanı Karadere, Ağalık Madeni Mahallesinde yapımına başlanan taş duvar ve Cibril Mahallesinde 100 tonluk su deposu çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Espiye genelinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarına aralıksız olarak devam Espiye Belediye Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri Ağalık Madeni Mahallesinde daha önce planlanan yol yapımı ve taş duvar yapımı çalışmalarına başladı.

Ağalık Madeni Mahallesi sakinlerinin de Belediye’den talep ettiği yeni yol yapımı konusuna çözüm üreten ve vatandaşların ihtiyaçlarına anında cevap veren Espiye Belediyesi plan ve programa aldığı ulaşım sağlayan yolun yapımı için kolları sıvayarak hızla çalışmalarına başladı. Yeni yol çalışmalarının kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını bildiren Espiye Belediyesi yetkilileri Ağalık Madeni Mahallesine ve bölgenin ulaşım alternatiflerini çoğaltacak olan taş duvar yapımı için de çalışmalara başladı.

 

Giresun Espiye Espiye Belediyesi