Ankara Bürokrasisi, MHP Giresun Milletvekili Konal'ın Davetiyle İftar Programında Buluştu

TAKİP ET

MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal tarafından Ankara'da organize edilen iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, Ramazan ayı dolayısıyla Ankara’da düzenlediği iftar programında devlet büyükleri, Bakanlar, Bakan Yardımcıları, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve bürokratlarla bir araya geldi.

Ankara'da gerçekleştirilen iftar programında katılımcılarla samimi ve güzel bir akşam geçiren Milletvekili Konal, birlik, beraberlik ve bereketin vücut bulduğu Ramazan ayının önemine değindi. Konal, “Daim Olsun” diyerek, programa katılan tüm devlet büyüklerine teşekkür etti.

MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Birlik, Beraberlik ve Bereketin vücut bulduğu Ramazan ayı dolayısıyla Düzenlediğimiz İftar Programında Bizleri yalnız bırakmayan Devlet Büyüklerimiz, Bakan ve Bakan yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve bürokratlarımızla Samimi ve güzel bir akşam geçirdik. Daim olsun..” ifadelerine yer verdi.

Giresun MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal iftar programı