Ali Eren Şahin'den Manisa'da Çifte Şampiyonluk!
Giresunlu genç sporcu Ali Eren Şahin, 20-23 Temmuz 2024 tarihleri arasında Manisa'da düzenlenen Turkcell Uzun Kulvar Yıldız, Genç ve Büyükler Bireysel Yüzme Şampiyonası'nda üstün performans sergileyerek bir kez daha Türkiye Şampiyonu oldu.
13 yaş Yıldızlar kategorisinde yarışan Ali Eren Şahin, şampiyonanın ilk gününde 100 metre serbest stil yüzme yarışında 00.58.02'lik derecesiyle Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Bu başarı, genç sporcunun gelecekteki potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi.
Çifte Altın Madalya
Şampiyonanın son gününde ise Ali Eren Şahin, 100 metre kelebek stil yüzme yarışında 01:03.74'lük derecesiyle bir Türkiye Şampiyonluğu daha kazandı. Bu çifte altın madalya, Şahin'in yeteneklerini ve azmini bir kez daha kanıtladı.
Diğer Başarılar
Ali Eren Şahin, 50 metre kelebek stilde 00:29.11 derecesiyle Türkiye dördüncüsü, 50 metre serbest stilde ise 00.27:20 derecesiyle Türkiye yedincisi olarak şampiyonayı 2 altın ve 2 bronz madalya ile tamamladı. Bu başarıları, onun çok yönlü bir sporcu olduğunu bir kez daha gösterdi.
Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden Tebrik
Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, genç sporcunun başarısını kutlayarak şu açıklamayı yaptı: "Sporcumuz Ali Eren ŞAHİN ve Antrenörü Hasan ATICI'yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz."
Ali Eren Şahin'in Manisa'da elde ettiği bu büyük başarı, Giresun'un gururu oldu ve genç sporculara ilham kaynağı olarak hafızalarda yer edindi.