AK Parti Giresun Teşkilatı Ankara'da Şehir Projelerini Gündeme Taşıdı

TAKİP ET

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın riyasetinde gerçekleştirilen 176. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.

Toplantı öncesinde İl Başkanı Yılmaz; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen görüşmelerde Giresun’da devam eden ve planlanan projeler ele alınarak ilin ihtiyaçları ve talepleri bakanlara aktarıldı.

Toplantı sonrası değerlendirmede bulunan İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Giresun için durmadan çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Toplantı Türkiye Yüzyılı hedefleri İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz Giresun