☰
✕

AK Parti Giresun Milletvekili Temür'den, Fizik Tedavi Merkezine Destek Ziyareti

TAKİP ET

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Giresun'da bulunan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek hastane yönetimi, sağlık çalışanları ve tedavi gören hastalarla bir araya geldi.

Ziyarette AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür'e, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu, İl Başkan Yardımcıları Emrullah Çakırmelikoğlu ve İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin de eşlik etti.

Heyet, Başhekim Dr. Suat Özcan’dan hastanenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sırasında hastane çalışanlarıyla sohbet eden ve hastalarla da yakından ilgilenen Milletvekili Temür, hastane hizmetlerinin daha da geliştirilmesi adına tespit edilen eksikliklerin not alındığı belirtildi.

Milletvekili Temür, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada:  “Kıymetli başhekimize ve değerli sağlık çalışanlarımıza nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, tüm hastalarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Giresun AK Parti AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu Fizik Tedavi Merkezi