2025 Yılı Birinci Dönem Hayvancılık Destekleri Askıya Çıktı!

TAKİP ET

Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2025 yılı birinci dönem buzağı, malak ve kuzu/oğlak desteklerine başvuran yetiştiricilere yönelik İcmal-1 listelerinin askıya çıkarıldığını duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre, destekleme durumlarını gösteren İcmal-1 listeleri; İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü, ilçe tarım müdürlüklerinin ilan panoları ile kurumun resmi internet sitesinde 19 – 23 Ocak 2026 tarihleri arasında askıda kalacak.

Yetkililer, yetiştiricilerin destekleme bilgilerini mutlaka kontrol etmeleri gerektiğini vurgularken, listelerde hata tespit eden üreticilerin 23 Ocak 2026 Cuma günü mesai bitimine kadar bağlı bulundukları İl veya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine itirazda bulunabileceklerini bildirdi.

Askıya çıkarılan destek listelerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşılabiliyor:
    •    Buzağı Desteği İcmal-1 Listesi için tıklayınız...
    •    Malak Desteği İcmal-1 Listesi için tıklayınız...
    •    Kuzu/Oğlak Desteği İcmal-1 Listesi için tıklayınız...

Yetkililer, herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına sürenin dikkatle takip edilmesi gerektiğini hatırlattı.

Giresun Giresun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 2025 Yılı Birinci Dönem Hayvancılık Destekleri