Giresun İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin,İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Erener, meclis üyeleri ve kurum çalışanlarıyla bir araya gelen Vali Serdengeçti, görev süresi boyunca yürütülen çalışmaları değerlendirdi.
Kamu kaynaklarının rasyonel kullanımı ve sahaya yansıyan hizmetlerin önemine dikkat çeken Serdengeçti, Giresun’a hizmet etme sürecinde ortaya konulan ortak emeğin değerli olduğunu ifade etti.
Vali Serdengeçti, ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda; "İl Genel Meclisimizin 2026 yılı ilk toplantısına katılarak, görev sürem boyunca birlikte yürüttüğümüz hizmetleri ve paylaşılan emeği son kez bu çatı altında değerlendirdik. İstişareyi önceleyen, karar alma mekanizmalarını güçlendiren ve sahaya yansıyan her çalışmada sorumluluk üstlenen İl Genel Meclisi Başkanımız ile Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. Alınan kararların sahaya yansımasında büyük bir özveriyle çalışan İl Özel İdaresi Genel Sekreterimize, birim amirlerine ve personeline ayrıca teşekkür ediyor, kurumsal hafızası ve güçlü insan kaynağıyla ilimize hizmet etmeye kararlılıkla devam edeceğine inanıyorum. Bu birlikteliğin Giresun’a kazandırdığı her hizmet için emeği geçen herkese teşekkür ediyor; bundan sonraki süreçte de ilimiz için hayırlı işlerin artarak sürmesini diliyorum." ifadelerine yer verdi.
İl Genel Meclisi üyeleri de Vali Mehmet Fatih Serdengeçti’ye Giresun’a sunduğu hizmetler için teşekkür ederek, yeni görev yeri olan Osmaniye Valiliği’nde başarılar diledi.
