Tirebolu’da İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Körliman Mahallesi’ndeki Kapalı Spor Salonunda devam eden Kurumlararası Voleybol Turnuvası’nda heyecan giderek artıyor. 10 takımın katılımıyla başlayan turnuvada hafta içinde oynanan maçlarla ikinci tura yükselen takımlar belli oldu.
Büyük bir çekişmeye sahne olan turnuvada, ilk tur maçları sonunda Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan, Müftülük, Liman Başkanlığı, Devlet Hastanesi, Karakaya, Emniyet, Sosyal Hizmetler ve Gençlik Spor Müdürlüğü takımları ikinci tura geçtiler. Turnuvada çeyrek final maçları dün akşam başlarken, ilk maçta Müftülük-Şehit Binbaşı takımları karşı karşıya geldi. Tirebolu Voleybol Turnuvasında yarı final maçları 17 Mart Perşembe akşamı başlayacak olup, final maçı da 21 Mart Pazartesi akşamı oynanacak. Turnuva sonunda ilk 3’e giren takımlarla en centilmen takıma kupa ve madalya verilecek.
Öte yandan, Tirebolu’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla aynı tarihte oynanan maçlarda Kaymakam Dr. Muhammed Lütfi Kotan salona gelerek, turnuvada oynayan bayan sporculara karanfiller dağıtıp, onların günlerini kutladı. Bu arada, Sosyal Hizmetler Takımı da sahaya Kadınlar Günü’nü kutlayan pankartla çıkarken; salondaki bayanlara günün anısına karanfiller dağıttı.