Milletvekili Nazım Elmas'tan Alucra'da Sıcak Temas
AK Parti Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, hafta sonu Alucra ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
İlçede görev yapan gönüllü doktorlara destek veren AK Parti Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Hafta sonlarını gönüllü olarak farklı ilçelerde sağlık hizmeti sunarak değerlendiren 10 kişilik doktor ekibi bu hafta Alucra Devlet Hastanesi’nde vatandaşlara hizmet verdi.
Milletvekili Nazım Elmas, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İskender Aksoy, Alucra Belediye Başkanı Faruk Demirağ, Alucra İlçe Başkanı Mahmut Gündüz ve teşkilat mensuplarıyla birlikte hastaları ziyaret etti.
Elmas, gönüllü doktorların fedakârlığının örnek teşkil ettiğini belirterek, “Gönüllü doktorlarımızın bu özverili çalışmaları, hemşehrilerimizin sağlığına dokunan çok kıymetli bir hizmettir. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin ardından Elmas, İl Disiplin Kurulu Başkanı Naim Elmas ile birlikte AK Parti Alucra İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Mahmut Gündüz, Belediye Başkanı Faruk Demirağ, Kadın ve Gençlik Kolları başkanlarıyla bir araya gelen Elmas, teşkilat üyeleriyle çalışmalar üzerine istişarelerde bulundu.
Alucra ziyaretinin oldukça verimli geçtiğini belirten Milletvekili Elmas, “Teşkilatımızla bir araya gelerek çalışmalarımızı değerlendirdik, vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinledik. Hep birlikte Alucra’mız ve Giresun’umuz için hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.