Kupa Mücadelesi Nefes Kesti! Giresun Valiliği Zirvede
Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 3. Kamu Spor Oyunları Ayak Tenisi İl Birinciliği müsabakaları, Giresun Gençlik Merkezi Tenis Kortu'nda gerçekleştirildi.
Renkli anlara sahne olan turnuvada, kamu kurumlarını temsil eden takımlar centilmence mücadele etti.
Müsabakalar sonunda şampiyonluğu Giresun Valiliği elde ederken, Orman Bölge Müdürlüğü ikinci, Giresun Adliyesi ise üçüncü sırada yer aldı.
Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, Ayak Tenisi İl Temsilcisi Ahmet İdil ve Orman Bölge Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Şube Müdürü Tuncay Dinç tarafından takdim edildi.
Turnuva sonunda ilk iki sırayı elde eden Giresun Valiliği ve Orman Bölge Müdürlüğü takımları, 3-7 Kasım tarihleri arasında Tokat’ta düzenlenecek Grup Müsabakaları’nda Giresun’u temsil edecek.
Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ederek, kamu çalışanlarının sporla iç içe olmasının hem motivasyon hem de dayanışma açısından büyük önem taşıdığını belirtti.