Giresun'un İlçe ve Kurum Temsilcilerinden Milletvekili Elmas'a Ziyaret
AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Giresun'dan gelen çeşitli isimleri ağırladı.
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) bünyesinde kıdemli tasarım mühendisi olarak görev yapan Kadir Durdu, beraberinde AKM Teknik Muayene Genel Müdürü Muzaffer Yaşar ve Karadeniz Bölge Müdürü Furkan Budak ile TBMM’de Milletvekili Elmas’ı ziyaret etti. Milletvekili Elmas, genç mühendis ve yöneticilere nazik ziyaretleri ve samimi sohbetleri için teşekkür etti.
Ziyaretler kapsamında ayrıca AK Parti Görele İlçe Başkanı Sedat Şengün, Çavuşlu Belediye Başkanı Selim Hamzaoğlu ve Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği Müdürü Emrullah Hızarcıoğlu da TBMM’de konuk edildi. Milletvekili Elmas, misafirlerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Milletvekili Elmas, Gazi Meclis’te Giresun’un temsilcileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Giresun’un gelişimine katkı sağlayacak her türlü iş birliğine açık olduklarını vurguladı.