Giresun'da 19 Ekim Muhtarlar Günü Kahvaltı Programıyla Kutlandı

TAKİP ET

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti koordinasyonunda düzenlenen köy ve mahalle muhtarlarına yönelik bir kahvaltı programı düzenlendi.

Programa katılan muhtarlarla bir araya gelen AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, yerel yönetimlerin temel taşı olan muhtarların gününü kutladı.
Başkan Yılmaz, muhtarlara özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Muhtarların vatandaşla devlet arasında önemli bir köprü görevi gördüğünü vurgulayan Mete Bahadır Yılmaz, "Yerel yönetimin en güçlü halkasını oluşturan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Program Mete Bahadır Yılmaz 19 Ekim Muhtarlar Günü AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz Başkan Yılmaz özverili hizmetler