Bulancak'ta Eğitim Camiası Filistin İçin Tek Yürek, Tek Ses!
Giresun'un Bulancak ilçesinde eğitim camiası, Filistin halkına destek olmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla anlamlı etkinliklere imza attı.
İlçedeki tüm okullarda eş zamanlı olarak düzenlenen “Filistin’e Destek ve Farkındalık Günü” kapsamında öğrenciler, öğretmenler ve idareciler bir araya geldi.
Etkinliklerde Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekilirken, barış ve kardeşlik mesajları ön plana çıktı. Öğrenciler tarafından hazırlanan pankartlar, afişler ve sunumlar büyük ilgi gördü. Okul bahçelerinde yapılan etkinliklerde birlik, dayanışma ve insanlık vurgusu yapıldı.
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen etkinlikler, öğrencilerin yoğun ve coşkulu katılımıyla gerçekleşti. Eğitim camiası, bu etkinliklerle Filistin halkının yanında olduklarını güçlü bir şekilde ifade etti.