Çotanakların Başkanı Bozbağ, Boluspor maçındaki futboldan memnun olduğunu ifade ederek, “Siz asıl Giresunspor’u takımdaki taşlar tam anlamıyla yerine oturduğunda görün” dedi.
TFF 1. Lig 1. Hafta maçında Boluspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Giresunspor’da, sergilenen olumlu futbol camiaya ilerisi için büyük ümit verdi.
Giresunspor’un Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, “Herkes gibi bende takımın Bolu deplasmanında ortaya koyduğu futboldan memnunum. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Boluspor gibi bir takımı 70 dakika sahasına hapsetmek bizim açımızdan önemliydi ve bunu başardık. Giresunspor ligin ilk maçı olmasına rağmen, Boluspor gibi hazır bir takıma karşı çok iyi oynadı. Zamanla çok daha iyi olacağız” dedi.
Ligin çok uzun bir maraton olduğunun altını çizen Bozbağ, “Bir şeyler söylemek için çok erken. Aynı ciddiyetle yolumuza devam edeceğiz. Haftalar ilerledikçe, takımda taşlar tam anlamıyla yerine oturduğunda Giresunspor çok daha farklı bir kimliğe bürünecektir. Takımımız bunun sinyallerini ilk maçta verdi. Şimdi önümüzde Adanaspor maçı var. Adanaspor’da kadrosunu büyük oranda korudu. Onlarda bu ligin en hazır takımlarından bir tanesi… Bu hafta bizi yine çok zorlu bir doksan dakika bekliyor. Kendi evimizde bu sezon çıkacağımız bu ilk maçı kazanıp, taraftarlarımıza sezonun ilk 3 puanını hediye etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.